Новини

Кметът на София ориса „Бебето на града” в болница „Вита”

17.09.2014

По случай Деня на София кметът на столицата г-жа Йорданка Фандъкова ориса „Бебето на града” за 2014 г. в МБАЛ „Вита”. Малкият Филип се роди в 00:32 ч. тази сутрин в Родилното отделение на болницата и тежи 3,400 кг. Екипът, помогнал за раждането, е начело с д-р Лора Кълвачева.

 

Като част от кампанията на сп. 9 месеца „Бебето на града”, мъникът получи пожелания от стотици софиянци, много подаръци от екипа на списанието и техните партньори, както и от екипа на болница „Вита”. Най-големият подарък бе орисията на г-жа Йорданка Фандъкова.

 

„Нека Филип да е здрав, да има много късмет и да порасне достоен българин”, пожела кметът на София на малкия Филип.

 

 

Ръководството на болницата изрази своята признателност към целия състав на родилното и неонатологично отделения за демонстрираните през годините професионализъм и грижа за пациентите.

 

Като едно от основните звена на МБАЛ „Вита”, от създаването си до днес през годините Родилното отделение се радва на все по-голям интерес сред бъдещите майки.

 

Всеки месец във „Вита” се провежда Ден на отворените врати, чиято цел е да запознае бъдещите майки с условията около подготовката и раждането на тяхното дете. Освен Деня на отворените врати, „Вита” организира още Училище за бъдещи родители.

 

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
КОНТАКТИ: ВИТА База 2 - ул. “Филип Кутев“ №10
Телефони: 024522000
Е-mail: [email protected]