Новини

Многопрофилна болница „Вита” предлага на своите пациенти събиране и съхраняване на стволови клетки от пъпна връв по време на раждане

13.01.2006

Многопрофилна болница за активно лечение „Вита” предлага на своите пациенти възможността за събиране и съхраняване на стволови клетки от пъпна връв по време на раждане. По тази методика се съхраняват универсални клетки, които човешкият организъм пази и които при необходимост могат да се превърнат във всякакъв вид клетка от нашето тяло, но най-вече в  клетките на кръвотворната ни система.

Днес е доказано, че стволовите клетки лекуват 45 заболявания, сред които Инфаркт на миокарда, Съдови заболявания, Ракови заболявания, Инсулт и други.

Поставянето на този тип клетки  при  нервните води до превръщането им в неврони. Така например при гръбначно-мозъчни травми прекъснатите нерви могат да се възстановят.

Събирането и съхраняването на стволови клетки е една уникална възможност, даваща шанс да предпазим децата си от най-страшните болести на съвремието.

За повече информация и подробности за условията и цените на новата услуга, която болница „Вита” предлага - телефон 02/ 960 49 50

 

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
КОНТАКТИ: ВИТА База 2 - ул. “Филип Кутев“ №10
Телефони: 024522000
Е-mail: [email protected]