Новини

ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА

30.03.2015

По случай Световния ден на здравето и по повод предстоящите празници „Вита” организира Великденска игра за своите пациенти.

 

Имате възможност да спечелите уникална празнична награда! Трябва само да ни изпратите своето Великденско пожелание/картичка до любимия си лекар или друг служител от екипа на Вита на [email protected] до 5 април (неделя), заедно с Вашите имена и телефон за контакт. Ние ще се погрижим посланията Ви да достигнат до Вашите фаворити.

 

На 6 април (понеделник) ще публикуваме всички пожелания и картички в специален Великденски албум на нашата Facebook страница, където чрез бутона Like Вие и Вашите близки и приятели ще можете да гласувате за картичката, която най-много Ви допада. Крайният срок за гласуване ще бъде 8 април – 17:00 ч.

 

Картичката, събрала най-много гласове, ще бъде публикувана на началната страница на нашия уебсайт, където ще стои до края на празниците. Авторът на картичката, пък, ще получи безплатен профилактичен преглед по избор, както и специална Великденска изненада!"

 

УСПЕХ!!!

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
КОНТАКТИ: ВИТА База 2 - ул. “Филип Кутев“ №10
Телефони: 024522000
Е-mail: [email protected]