Новини

Празник на детето с болница Вита

31.05.2016
На 1 юни МБАЛ "Вита" в сътрудничество със Столична община, район „Оборище”, организира събитие „Здрави и усмихнати с Вита”. Мястото по традиция беше столичният парк Заимов на детската площадка откъм ул. Кракра.

В къта на Вита измерихме височината и килограмите на детето. Всяко от децата получи "здравословна торбичка", която включваше козметика, бутилка вода, сочна ябълка и информационни брошури. Малчуганите се включиха и в игра-кръстословица, за да проверим дали познават частите от човешкото тяло и позналите получиха награди за спортни активности в парка. С цветни тебешири децата разкрасиха площадките в парка. А балоните с хелий допринесоха за пълното детско щастие.

"Благодарим на всички, които уважиха празника на Детето и посетиха нашия кът в парка. Вярвам, че всички присъстващи са усетили енергията и радостта на децата", сподели д-р Анна Савчева, управител на Диагностично-консултативен център „Вита”.

„Здрави и усмихнати с Вита” се осъществява с любезната подкрепа на La Roche Posay, изворна вода Devin, Фантастико, Deteto.info и SBB media.

Снимки от събитието може да разгледате във фб страницата на Вита: https://www.facebook.com/VITA.page/ и на https://www.facebook.com/VITA.page/photos/?tab=album&album_id=1093283360744185
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
КОНТАКТИ: ВИТА База 2 - ул. “Филип Кутев“ №10
Телефони: 024522000
Е-mail: [email protected]