Новини

Вита получи благодарствена грамота

19.04.2016
Болница "Вита" получи благодарствена грамота и свидетелство за дарение на средствата от Фондация "За нашите деца". Средствата са събрани чрез дарителската кутия в болницата. Сумата е 301,39 лв.

Управителят на ДКЦ "Вита" д-р Анна Савчева получи свидетелството и с усмивка коментира: "Благодаря на всичките ни пациенти, които даряват средства, за да зарадваме повече деца. Всеки път, когато погледна кутията, се радвам, че хората ни вярват и помагат. Благодаря и на Фондация "За нашите деца", че ни поканиха да работим заедно за щастливото детство за най-уязвимите деца в България."

Александра Паунова, специалист „Комуникации и социална отговорност“ на фондацията, благодари на д-р Савчева и екипа на болницата: "Бих искала да благодаря чрез Вас на изключително милите и отзивчиви служители, които ни посрещнаха и отделиха от времето си, за да ни съдействат!"

Новата кутия за дарения се намира до основната рецепция в МБАЛ Вита. Всеки може да дари паричната сума, която желае.
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
КОНТАКТИ: ВИТА База 2 - ул. “Филип Кутев“ №10
Телефони: 024522000
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах