за нас|екип|цени|операция|отзиви|въпроси|галерия|English
Вита Херния ЦентърВита Херния Център
слабинни херниипъпна хернияепигастрални хернииследоперативни хернииспортна хернияредки видове хернии
начало„Вита Ин Витро Център” подарява една ин витро процедура и две автоинсеминации като част от националната благотворителна кампания „Любовта е действие” 2014
     АКТУАЛНО

Безплатни прегледи за хернии на предна коремна стена, хемороиди и камъни в жлъчката
Прочутият египетски бодибилдър Карим Фарраг претърпя успешна операция от двустранна херния във „Вита Херния Център”
Херниите при жените са по-трудни за откриване
Безплатни прегледи за коремни хернии във „Вита Херния Център”
Болница „Вита” взе участие в 1-вата Световна конференция по хирургия на херниите на предната коремна стена в Милано
В.К. - 48 г. (ОПЕРАЦИЯ ОТ ХИАТАЛНА ХЕРНИЯ)
Премиер-солистът на Софийската опера Никола Хаджитанев претърпя успешна операция от двустранна херния във „Вита Херния Център”
Футболистът Денис Хасан от ПФК Марица (Пловдив) претърпя успешна операция от слабинна херния във „Вита Херния Център”
Сръбският национал по бобслей Никола Милинкович се подложи на безкръвна операция от „спортна херния” в МБАЛ „Вита”
Футболната звезда Диего Фераресо претърпя безкръвна операция от „спортна херния” в МБАЛ „Вита”
Защо хернията трябва да се оперира?
Ръководство за лечение на слабинна херния при възрастни пациенти според European Hernia Society – EHS (Европейска Херния Асоциация)
Хиатална херния и гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ)
Какво е "спортна херния"?
Лапароскопска или традиционна (обикновена, с разрез) операция за херния?
Херния лечение
Херния от двете страни или двустранна херния
Херния - анестезия
Усложнения при херния
Какво е херния?
23.09.2014
„Вита Ин Витро Център” подарява една ин витро процедура и две автоинсеминации като част от националната благотворителна кампания „Любовта е действие” 2014

Националната кампания „Любовта е действие” се осъществява за втора поредна година съвместно от информационния портал Инвитро България и 10 ин витро клиники в страната. Целта на кампанията е да направи щастливи няколко двойки с даряването на ин витро процедури, инсеминации и други услуги. Като партньор в инициативата „Вита Ин Витро Център” ще дари 1 ин витро процедура и 2 автоинсеминации.


 


Всяка кандидат-двойка може да попълни декларация за кандидатстване, изтеглена от форума на „Вита Ин Витро Център” на www.invitrobg.com, и да я прикачи в съобщение до mcvita@invitrobg.com. За всяка процедура, за която се кандидатства, се попълва отделна декларация. Във форума също така можете да зададете въпрос или да споделите мнение за кампанията.


 


Вижте критериите за кандидатстване във „Вита Ин Витро Център” ТУК.


 


Срокът за подаване на документи изтича на 10 декември. След кратък период, необходим за обработка на подадените декларации, ще бъде обявена дата за провеждане на жребия. Това ще се случи в ефира на Нова ТВ в предаването "На кафе".


 


Победителят ще бъде избран на лотариен принцип. Ще бъдат изтеглени по три резерви за всеки център в случай, че печелившите двойки не отговарят на поставените критерии на инвитро центъра, двойката се откаже от дарението или медицински причини не позволяват провеждането на съответната процедура.


 


В рамките на миналогодишното издание на инициативата над 80 двойки кандидатстваха за спечелване на безплатна процедура във „Вита Ин Витро Център”. Двойките-победители бяха избрани на лотариен принцип в Шоуто на „Слави” през септември месец. В допълнение на безплатните процедури от „Вита Ин Витро Център”, фирма „MLD”, с която „Вита Ин Витро Център” работи съвместно, подари и медикаментите за стимулиране на избраната дама за ин витро процедура. С помощта на д-р Николай Попов и екипът от „Вита Ин Витро Център” именно тази дама вече може да се похвали с дъщеричка на 2 месеца.


всички новини »  

Сподели: